Mina böcker

Tre färdiga böcker har det hunnit bli genom åren, men fler är på gång. Jag har en till novellsamling som nu är i klar (har inte hittat ett förlag ännu), och en relationsmanual som är nästan klar (vilket den har varit alldeles för länge – ett vanligt öde för böcker). Sen finns det flera texter i virtuella byrålådor (på mina hårddiskar), som eventuellt kan tänkas bli en och annan bok med tiden.

Den Rena Maten
BBT 1985
Denna bok skrev jag som späd 22-åring, och den innehåller till hälften teoretisk argumentation för en vegetarisk kosthållning, och andra halvan innehåller en mängd recept på goda maträtter. Jag gjorde även layout, grafisk form och illustrationer till denna bok. Den trycktes i tiotusentals ex (vet ej exakt hur många), och blev mycket populär bland allt från new age-folk till kroppsbyggare…

Cirkus Eros
Lind & Co 2008
En erotisk novellsamling, utgiven av förlaget Lind & Co, under deras erotiska varumärke XStory. Boken innehåller samtliga noveller som jag publicerat i den norsk-dansk-svenska tidskriften Cupido. Den sålde några tusen ex, vilket i alla fall enligt förlaget var ett bra resultat för en skönlitterär debut.
Novellerna i denna bok har sedermera även sålts som ljudböcker genom förlaget SAGA Egmont, via nedladdningssidor som Storytel, m.fl.

Ord om Sed
Mimers Källas Förlag, 2010
En antologi, sammansatt av ett antal texter från tre författare – Mikael Perman, Henrik Hallgren och jag. Den gemensamma nämnaren är att vi alla under olika tidsperioder har varit ordförande i Samfundet Forn Sed Sverige, samt att texterna även har lästs upp i SR P1, under rubriken ”Vid dagens början” – morgonandakter med icke-kristna budskap.
Mina texter finns både att läsa och att lyssna på, på min hemsida om nordisk sed, runor och shamanism – Grimners Runor.