Om mig

Mina största intressen här i livet är kommunikation, kreativitet och relationer, samt konsten att njuta av livet, så mycket det bara går. Mitt huvudmål är att utveckla och förfina dessa olika aspekter av livet till sin högsta potential. Detta har förstås påverkat alla mina livsval, inklusive mitt yrkesliv.

Jag är i grunden en kulturarbetare – skådespelare, muntlig berättare, regissör, författare, grafisk formgivare, illustratör, målare och fotograf, men har i många år också arbetat med pedagogik, marknadsföring och kommunikation, såväl analogt som digitalt.

Det jag brinner för, glödande och passionerat, min största och viktigaste drivkraft i livet – är att inspirera och ge nya perspektiv. Jag vill att just du ska få den där ”aha-upplevelsen” som berikar ditt liv.

Som en röd tråd genom mitt liv går pedagogiken, lärandet. Jag är en extremt nyiken och läraktig person, och suger i mig nya kunskaper, tankar och erfarenheter som en svamp. Och så älskar jag att berätta, förmedla vidare, väcka lusten hos andra att lära sig samma saker som jag finner så stor glädje i.

Detta har fått konsekvensen att jag ständigt hamnar i situationer där jag får förmedla vidare vad jag själv har lärt mig. Jag har hållit föredrag, kurser och utbildningar i hela mitt vuxna liv, och skrivit artiklar, om så vitt skilda ämnen som digital kommunikation och grafiska programvaror, sex, kärlek & relationer, shamanism, ceremoniledarskap, foto, teaterimprovisation och muntligt berättande.

Det finns en röd tråd i all min verksamhet. Allt jag någonsin har undervisat i eller uttryckt konstnärligt handlar om olika former av kommunikation, kreativitet och relationer, som regel parat med personlig utveckling.

Idag erbjuder jag framför allt utbildning och coaching, både till företag och privatpersoner. Sedan 2004 håller jag tillsammans med min hustru Jennie oerhört uppskattade och populära relationskurser, både i Sverige och internationellt. Jag tar också alltjämt gärna uppdrag inom foto, måleri, skrivande och ceremonier.

PilLäs mer om min utbildningsverksamhet på sidan Kurser & föredrag.
PilLäs mer om min coaching och medling på sidan Coaching och medling.
PilLäs även om foto, måleri, skriverier och ceremonier på sidan Andra uppdrag.